ΜΑΧΑΙΡΑΣ: «ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ»

0
386

Στη «μάχη» του πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών, που ξεκινά το Σαββατοκύριακο, ρίχνεται ο «νεοφώτιστος» ΝΟ Χανίων, που θα φιλοξενηθεί από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Η κρητική ομάδα, που βρέθηκε φέτος λόγω των όσων συνέβησαν με τον Παναθηναϊκό στη μεγάλη κατηγορία, έχει ως ξεκάθαρο στόχο της για φέτος την παραμονή, ενώ ο τεχνικός της μίλησε για νίκη στο πρώτο παιχνίδι της σεζόν.

Ο Ηλίας Μαχαίρας, μιλώντας στο pisina.net, σημείωσε ότι θα είναι δύσκολα τα πράγματα για την ομάδα των Χανίων, εξαιτίας και της ελλιπούς προετοιμασίας, ενώ για το παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο ξεκαθάρισε πως στόχος θα είναι η νίκη.

«Εμείς θα φροντίσουμε να κοιτάζουμε κάθε ματς ξεχωριστά και να πραγματοποιήσουμε μια καλή αρχή. Είχαμε λίγο καιρό διαθέσιμο να προετοιμαστούμε, κάτι που είναι δύσκολο, όμως θεωρώ πως όσο περνούν οι αγώνες θα παρουσιαζόμαστε πιο βελτιωμένοι. Στόχος μας στο ματς με τον Πανιώνιο θα είναι φυσικά η νίκη», ανέφερε ο κ. Μαχαίρας, ο οποίος πρόσθεσε:

«Ο Πανιώνιος είναι φυσικά μια ομάδα που δεν την γνωρίζουμε καλά αυτή τη στιγμή, αφού ήμασταν σε άλλη κατηγορία, όμως θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για το παιχνίδι αυτό. Γενικότερα πάντως, ο στόχος μας τη φετινή σεζόν είναι φυσικά η παραμονή στην κατηγορία».