Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣ ΤΩΝ ΕΦΗΒΩΝ

3
1378

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της τελική φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης των εφήβων, όπου οι 10 ομάδες που προέκυψαν χθες (25/6) χωρίστηκαν σε δύο ομίλους.

Οι αγώνες θα λάβουν χώρα στη Θεσσαλονίκη από 30/6 – 2/7.

Α’ Όμιλος: ΝΟ Πατρών, ΝΟ Βουλιαγμένης, Ηλυσιακός, Παλαιό Φάληρο, Φοίβος

Β’ Όμιλος: ΝΟ Χανίων, Ολυμπιακός, Εθνικός, ΠΑΟΚ, Νίκη Βόλου.

Οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου προκρίνονται στα ημιτελικά, ενώ οι δύο τρίτοι θα αγωνιστούν για την 5η και οι δύο τέταρτοι για την 7η θέση. Για τις ομάδες που θα τερματίσουν στην 5η θέση του κάθε ομίλου δεν υπάρχει αγώνας κατάταξης.

Στον Α΄Όμιλο, βάσει των αποτελεσμάτων της ημιτελικής φάσης, ΝΟ Βουλιαγμένης, ΝΟ Πατρών και Παλαιό Φάληρο αναμένεται να παλέψουν για τις δύο θέσεις, ενώ στο Β’ Όμιλο ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ παρουσιάζονται ως φαβορί, με το ΝΟ Χανίων να αποτελεί την κυριότερη απειλή γι αυτούς.

Θοδωρής Νταλαγιώργος

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Νοβ – Νοπ – Αοπφ θα παλέψουν για δύο θέσεις ; και πέρυσι βέβαια στις προβλέψεις μέσα πέσατε (για 2001 Φαλήρου) μήπως καλύτερα να μην λέτε τις προβλέψεις σας δημόσια γιατί γίνεστε ρεζίλι…. ?

    • Αν διαβάσετε ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ (γιατί είναι σίγουρο πως κάτι τέτοιο δε συνέβη) τι γράφω, θα παρατηρήσετε ότι λέω το εξής: «Στον Α’ Όμιλο, βάσει των αποτελεσμάτων της ημιτελικής φάσης ΝΟ Βουλιαγμένης, ΝΟ Πατρών και Παλαιό Φάληρο αναμένεται να παλέψουν για τις δύο θέσεις». Επειδή δεν έχω σαφή εικόνα για όλες τις ομάδες και θα ήταν άδικο να γράψω για κάτι που δεν έχω ολοκληρωτική εικόνα (για την ακρίβεια έχω δει Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Βουλιαγμένη και Φάληρο από τις ομάδες που συμμετέχουν στην τελική φάση) χρησιμοποίησα ως βάση τα αποτελέσματα της ημιτελικής φάσης, που μάλιστα έγινε και μία εβδομάδα πριν την τελική – οπότε είναι αρκετά κοντά και δεν υπάρχουν τρομερές διαφοροποιήσεις – για να κάνω μια ΕΚΤΙΜΗΣΗ και όχι μία ΠΡΟΒΛΕΨΗ. Πρόβλεψη θα κάνω εάν έχω καθαρή εικόνα. Ευχαριστώ.

  2. «Φοβού τους Φοίβους και δώρα φέροντας»

    *Η λέξη Φοίβος είναι ελληνικό αντρικό όνομα που προέρχεται από το αρχαιοελληνικό επίθετο φοῖβος «καθαρός, αγνός», και ετοιμάζεται με τους έφηβους πολεμιστές της να κατατροπώσει στην αρένα του Εθνικού όλους τους αντιπάλους της.

Comments are closed.