Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ (vid)

0
383

Ένα εξαιρετικής ομορφιάς γκολ πέτυχαν στον ημιτελικό του κυπέλλου Ουγγαρίας το Σάββατο οι παίκτες της Φερεντσβάρος παρότι τελικά δεν κατάφεραν να προκριθούν.

Στη συγκεκριμένη φάση, η Φερεντσβάρος ανοίγει το σκορ απέναντι στη Σόλνοκ με τον Στέφαν Μίτροβιτς, σε μια φάση για σεμινάριο. Αρχικά, ο αριστερόχειρας Μάρτον Βάμος δείχνει πως θα πετάξει τη μπάλα στον Ντένες Βάργκα, ο οποίος κάνει κίνηση να τοποθετηθεί σε θέση φουνταριστού για να σκοράρει.

Εκείνη τη στιγμή ο αμυντικός Γκόσιτς βλέπει τον Βάργκα να ξεμαρκάρεται, αφήνει τον Μίτροβιτς και πηγαίνει να καλύψει τον διεθνή Ούγγρο και εκείνος μαζί με τον Ζαλάνκι, ωστόσο αυτό ευνοεί τον Μίτροβιτς που βρίσκεται ανενόχλητος.

Τότε ο Βάμος τροφοδοτεί τον Μίτροβιτς, εκείνος σημαδεύει, κάνει απανωτές προσποιήσεις και στη συνέχεια «πυροβολεί» προς την εστία, παρά την προσπάθεια του εξουδετερωμένου Γκόσιτς να γυρίσει και να τον ξανακαλύψει.

Μάλιστα, αξιοσημείωτο είναι και το ότι ο Βάμος με το που βλέπει τον Γκόσιτς να ξεκινά την κίνηση προς τον Βάργκα αφήνοντας τον Μίτροβιτς, έχει ήδη «οπλίσει» και σημαδέψει την πάσα του, δείγμα του πόσο πολύ έχουν δουλέψει οι Ούγγροι στην προπόνηση τις συγκεκριμένες τεχνικές.