ΔΗΜΟΥ: «ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΝΙΚΗ»

0
466

Ο αγώνας ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον «νεοφώτιστο» ΝΟ Χανίων που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο στη Νέα Σμύρνη αναμένεται με ενδιαφέρον και θα καταδείξει πολλά για τους στόχους αλλά και την εικόνα που θα δούμε φέτος από τις δύο ομάδες.

Ο τεχνικός του Πανιωνίου, Κώστας Δήμου, σε δηλώσεις που παραχώρησε στο pisina.net, αναφέρθηκε στην πρεμιέρα της ομάδας του κόντρα στα Χανιά, τονίζοντας πως ακόμη οι ομάδες βρίσκονται σε στάδιο προσαρμογής και δεν γνωρίζουν η μία τις ιδιαιτερότητες και τα χαρακτηριστικά της άλλης.

«Θα είναι ένα παιχνίδι πρεμιέρας, οι ομάδες είναι ακόμα ανέτοιμες και χρειάζονται χρόνο. Στο συγκεκριμένο ματς (σ.σ. με τα Χανιά) εμείς θα προσπαθήσουμε να ξεκινήσουμε με νίκη ώστε να είμαστε εντός των στόχων μας. Οι ομάδες ακόμη δεν γνωρίζονται μεταξύ τους και δεν ξέρουν η μία τα ιδιαίτερα στοιχεία της άλλης. Πάντως, τα Χανιά έχουν μια καλή παράδοση, ενώ λόγω του γεγονότος ότι πέρυσι δεν βρίσκονταν στην κατηγορία, δεν τους γνωρίζουμε καλά», σημείωσε αρχικά ο κ. Δήμου.

Εν συνεχεία, αναφορικά με τους γενικότερους στόχους της ομάδας του για φέτος, υπογράμμισε ότι: «Είναι νωρίς για να προσδιορίσουμε ακόμη τους στόχους μας. Σίγουρα εκείνο που δεν θέλουμε επ ουδενί λόγω είναι να κινδυνεύσουμε με υποβιβασμό. Από εκεί και πέρα θα αναθεωρήσουμε τους στόχους μας και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό».