ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ: ΝΑ ΜΑΣ ΓΙΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑ

0
418

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Εθνικός με σκορ 11-2 στο «Πέτρος Καπαγέρωφ» το περασμένο Σάββατο (9/2), δηλώσεις αναφορικά με το παιχνίδι έκανε στο Pisina.net o προπονητής της γυναικείας ομάδας Εθνικού, Γιώργος Κατσούλης.

Αναλυτικά όσα μας είπε:

«Σίγουρα δεν έγιναν όσα είχαμε σχεδιάσει. Δεν δείξαμε τον απαραίτητο σεβασμό σε ορισμένες φάσεις και επειδή αντιμετωπίζαμε τη συγκεκριμένη ομάδα το πληρώσαμε. Πήρε μεγάλη έκταση το σκορ στην τρίτη περίοδο και δεν μπορέσαμε να την καλύψουμε. Είναι γεγονός πως το αποτέλεσμα αντικατοπτρίζει την διαφορά των δύο ομάδων. Θέλουμε το σημερινό παιχνίδι να μας γίνει μάθημα, κυρίως στο πως θα διαχειριζόμαστε το χρόνο αλλά και ποιες πρέπει να είναι οι τελικές μας επιλογές», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Κατσούλης, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στη νέα γενιά του ελληνικού πόλο:

«Ειδικά φέτος έχουμε πολλές νέες και ελπιδοφόρες παρουσίες. Πρέπει να αισθανόμαστε ασφαλείς ότι η γυναικεία υδατοσφαίριση στην Ελλάδα έχει αρκετό μέλλον. Περισσότερο από κάθε άλλο άθλημα στη χώρα μας. Βέβαια, και σε αντρικό επίπεδο έχουμε πολύ μέλλον, καθώς οι υποδομές μας δουλεύουν εξαιρετικά». 

Ορέστης Κανελλόπουλος