ΒΟΗΘΟΣ ΤΟΥ ΒΛΑΧΟΥ Ο ΔΕΛΑΚΑΣ

3
488

Ο Ολυμπιακός  ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον Βαγγέλη Δελακά, ο οποίος αναλαμβάνει βοηθός προπονητή στο πλευρό του Θοδωρή Βλάχου.

Ο Βαγγέλης Δελακάς δήλωσε στο olympiacossfp.gr για το νέο του πόστο: «Ευχαριστώ πολύ τον Ολυμπιακό, την διοίκηση και τον Πρόεδρο, Μιχάλη Κουντούρη, για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου με την ανάληψη του νέου πόστου στην ομάδα. Ελπίζω να προσφέρω όσο και ως ενεργός αθλητής. Έχω πολλά να μάθω δίπλα σε ένα πολύ μεγάλο προπονητή όπως είναι ο Θοδωρής Βλάχος και εύχομαι η συνεργασία μας να είναι καλή και επιτυχημένη».

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο Ολυμπιακός θα κάνει κάποια μεταγραφή ξένου περιφερειακού μέσα στο καλοκαίρι ή όχι;

  2. Στην Ελλάδα θα κάνει πλάκα και στην Ευρώπη θα φτάσει μέχρι τον τελικό.

    • Το θέμα είναι να ενισχυθεί έτσι ώστε να μπορεί να κοντράρει στα ίσα την Προ Ρέκο για να υπερασπιστεί το ευρωπαϊκό. Οι ιταλοί άλλαξαν προπονητή έφεραν τον καλύτερο τερματοφύλακα στον κόσμο τον Μπίγιατς που η διαφορά της Ρέκο με τον Ολυμπιακό στον τελικό ήταν ο τερματοφύλακας πλέον με τον Μπίγιατς ανεβαίνουν επίπεδο… Πήραν και τον Ρενζούτο έχουν ανέβει 2-3 επίπεδα πιο πάνω… Αν ο Ολυμπιακός φέρει έναν ακόμα περιφερειακό είτε τον Φιλιόλι που ήθελε είτε δώσει λεφτά και φέρει τον Βάμος ή τον Γιόκοβιτς της Γιουγκ που είναι μέσα στους καλύτερους αριστερόχειρες παγκοσμίως τότε θα μπορέσει να διεκδικήσει και πάλι το ευρωπαϊκό. Ελπίζω η διοίκηση να κάνει ότι καλύτερο και να δαπανηθούν χρήματα για ένα μεγάλο όνομα γιατί η ομάδα το αξίζει!

Comments are closed.