ΒΕΝΕΤΟΠΟΥΛΟΣ: “ΑΝΑΛΟΓΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ”

2
611
Ο Νίκος Βενετόπουλος

Με την κατάκτηση της 4ης θέσης, έπειτα από την ήττα με 11-7 από τις ΗΠΑ, ολοκλήρωσε η Εθνική μας ομάδα Παίδων την παρουσία της στο  διεθνές τουρνουά “Darko Cukic Memorial”, στο Βελιγράδι.

Οι διεθνείς μας παρουσίασαν πολύ θετικό πρόσωπο στα περισσότερα ματς της διοργάνωσης, με εξαίρεση ορισμένες κακές στιγμές οι οποίες στοίχισαν το μετάλλιο. Εκεί στάθηκε και ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Νίκος Βενετόπουλος, σε δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος του τουρνουά, στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ:

“Ήταν μια σημαντική εμπειρία γι αυτή την ομάδα, γι αυτά τα σπουδαία παιδιά. Δώσαμε επτά πολύ δυνατά παιχνίδια. Η θέση μας κρίθηκε σε ένα κακό 8λεπτο στο ματς με το Μαυροβούνιο και στον σημερινό τελικό που ήμασταν κατώτεροι των περιστάσεων. Όλες οι άλλες στιγμές ήταν πολύ καλές. Αυτά τα παιχνίδια, όμως, ήταν τεράστιο το κέρδος και το συμπέρασμα είναι πως βρισκόμαστε σε καλό δρόμο. Είναι καλό που βρεθήκαμε και πάλι σε αυτή τη γιορτή του πόλο -μετά από απουσία δύο χρόνων-, μαζί με τις σπουδαιότερες δυνάμεις του αθλήματος από όλον τον κόσμο και είναι σημαντικό ότι συνεχίζουμε την καλή παράδοση. Εύχομαι να έχουν την ανάλογη συνέχεια αυτά τα παιδιά. Μην ξεχνάτε ότι έχουμε μπροστά μας το Ευρωπαϊκό των γεν. το 2004. Συνεχίζουμε με εμπειρίες”.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τα εφτά δυνατά ματς ποια ήταν;με την Γεωργία;την σηγκαπούρη;η τους 2004 της Ουγγαρίας;

  2. Ευχαριστούμε τον προπονητή της εθνικής μας τον κύριο Βενετοπουλο τον βοηθό κύριο Χρονόπουλο και τον γενικό αρχηγό της αποστολής κύριο Αντωνιαδη που συνόδευσαν τα παιδια μας σε αυτή την αποστολή
    Η προσπάθεια μετράει και η έμπειρια που απέκτησαν

Comments are closed.