ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ Α2 ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ: Ο ΟΦΘ

1
585

Εκεί στην Θεσσαλονίκη, έβαλαν εδώ και 2 χρόνια ένα πολύ μεγάλο στόχο. να καταφέρουν να επαναφέρουν τον ΟΦΘ στην μεγάλη κατηγορία, εκεί που αγωνιζόταν πριν αρκετά χρόνια.
Το καλό για τους υπεύθυνους του σωματείου είναι ότι πήραν την απόφαση της αναγέννησης της ομάδας μαζί με τους αντίστοιχους του Αρη. Και ο συγκεκριμένος ανταγωνισμός κάνει πολύ καλό και στους 2.

Ο ΟΦΘ έχει μερικούς εξαιρετικούς παίκτες που έχουν τεράστια εμπειρία από την Α1. Ο Τέλης Κορίτσας στηρίζει πολλά στους αδελφούς Αλιχανίδη, στον Βαχαρέλη στον Ζαρκαντζά και κυρίως στην παρουσία από φέτος του 96αρη τερματοφύλακα (πρώην του ΠΑΟΚ) Φοροτζίδη που έχει μεγάλα προσόντα και μπορεί να φτιάξει την άμυνα. Εκτός απο τους προαναφερθέντες, ο ΟΦΘ θα προσπαθήσει να πάρει όσα περισσότερα μπορεί και από τα υπόλοιπα παιδιά, μερικά των οποίων έχουν πολύ καλά χαρακτηριστικά.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Ο ΟΦΘ θα είναι στα πλέι οφ. Μετά βέβαια αρχίζουν τα δύσκολα. Εκεί θα συναντήσει τις Αθηναικές ομάδες και η πρόκριση στα ημιτελικά θα είναι πολύ δύσκολη. Πάντως αν μπει στόχος ανόδου και δουλέψουν πολύ οι παίκτες, τότε, το Καλοκαίρι, ίσως ο ΟΦΘ να είναι στις 4 ομάδες που θα διεκδικήσουν τα 2 εισιτήρια για την Α1.

ΟΦΘ

 1. Μίμης Αλιχανίδης
 2. Βασίλης Αλιχανίδης
 3. Γιάννης Αντιβαλίδης
 4. Γιώργος Βαχαρέλης
 5. Γιώργος Γιώρτσιος
 6. Δημήτρης Δαμιανός
 7. Αλέξανδρος Δεμερδεσλής
 8. Θοδωρής Ζαρκατζάς
 9. Νώντας Κατσαρίδης
 10. Κώστας Κίσσας
 11. Άγης Κούσης
 12. Βαγγέλης Παυλίδης
 13. Νίκος Πουλής
 14. Γιώργος-Κωνσταντίνος Σταύρου
 15. Κώστας Ταβακόπουλος
 16. Μανώλης Τερτιρόπουλος
 17. Σπύρος Τζαμτζής
 18. Ηλίας Φοροτζίδης
 19. Χρήστος Φοροτζίδης
 20. Νίκος Λεμπετλής
 21. Στέλιος Μπεσλίδης

 

Προπονητής: Αριστοτέλης Κορίτσας

1 ΣΧΟΛΙΟ

Comments are closed.