ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ Α2 ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ: Ο ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ

0
593

Η πιο ιστορική ομάδα της Α2 είναι ο ΝΟΠ με τα 8 πρωταθλήματα και το 1 κύπελλο και την συμμετοχή στον τελικό του κυπέλλου Ευρώπης (ΛΕΝ Τρόφι) το 1999.
Ο ΝΟΠ υποβιβάστηκε πέρυσι από την Α1 στην οποία είχε ανέλθει πρόπερσι. Θέλει να επανέλθει λοιπόν, αλλά καλό είναι για τον σύλλογο να σταματήσει να είναι ασανσέρ.

Πάντως ο φετινός ΝΟΠ του Κ. Σακκαλή, έχει τα φόντα να επιστρέψει. Κράτησε τον τερματοφύλακά του στην Πάτρα (Λιμαράκης), έμειναν και κάποια ακόμα παιδιά με μεγάλη εμπειρία και ικανότητες, είναι και η έδρα που παίζει σημαντικό ρόλο, οπότε στην Πάτρα μπορούν να ονειρεύονται για την επιστροφή τους στα μεγάλα σαλόνια.

Ο ΝΟΠ φέτος έχει κάτι που λίγες ομάδες της κατηγορίας το έχουν. Καταρχάς έχει σούπερ δίδυμο τερματοφυλάκων για την κατηγορία (Λιμαράκης, Ορφανός). Από εκεί και πέρα, διαθέτει πολλούς παίκτες οι οποίοι μπορούν να κρατούν μόνιμα τον ρυθμό πολύ ψηλά. Επίσης, έχουν δύναμη στα 2 μέτρα και αναμένεται να κερδίζουν αρκετές αποβολές. Επομένως ο παίκτης παραπάνω θα είναι ουσιαστικά το κλειδί της επιτυχ’ίας.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Οι πολλοί παίκτες που διαθέτει, οι καλοί τερματοφύλακες και η εμπειρία με την έδρα, δίνουν σίγουρα στον ΝΟΠ την δυνατότητα να παίξει στα πλέι οφ. Από εκεί και πέρα, σίγουρα θα συγκαταλέγεται στα φαβορί για άνοδο, αλλά ακόμα είμαστε πολύ μακριά από αυτή την διαδικασία.

ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ

 1. Βασίλης Κανελλόπουλος
 2. Παναγιώτης Γκότσης
 3. Ιάσωνας Φύκουρας
 4. Θαραλλέος Πασσάς
 5. Κωνσταντίνος Λιμαράκης
 6. Αναστάσιος Βικάτος
 7. Μιχάλης Δίπλαρος
 8. Ιωάννης Ζερνιώτης
 9. Πελοπίδας Αθανασόπουλος
 10. Νικόλαος Ανδρικόπουλος
 11. Αθανάσιος Καρβουντζής
 12. Παναγιώτης Ορφανός
 13. Χαράλαμπος Χαλιώτης
 14. Διονύσιος Πατρινός
 15. Αριστείδης Καραβιώτης
 16. Χρήστος Γουργουλέτης
 17. Γιάννης Τσιτσάρας
 18. Αθανάσιος Κρίκης
 19. Αριστοτέλης Τάτσιος
 20. Γεώργιος Γκίρης-Κανελλόπουλος
 21. Ιάσων Πολλάτος

 

Προπονητής: Κώστας Σακκαλής