ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ Α2 ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ: Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

0
538

Συνεχίζεται το αφιέρωμα στην Α2 των ανδρών με τις ομάδες του 2ου ομίλου.

Η Ηλιούπολη είναι η μόνη Αθηναική που συμμετέχει σε αυτό τον όμιλο. Πολλοί την θεώρησαν άτυχη στην κλήρωση. Σωστά, ήταν άτυχη από οικονομικής πλευράς, αφού θα ταξιδεύσει 7 φορές στην επαρχία. Ομως από καθαρά αγωνιστικής άποψης, ήταν η τυχερή των Αθηναικών ομάδων.

Ο δεύτερος όμιλος θεωρείται πιο εύκολος από τον 1ο.
Η Ηλιούπολη και πέρυσι είχε πέσει στον ίδιο όμιλο και εύκολα κατάφερε να φτάσει στην τετράδα και στα πλέι οφ. Εκεί το πάλεψε, αλλά δεν μπόρεσε τελικά να φτάσει στα ημιτελικά και έμεινε στην 5η θέση της κατάταξης.

Σε σχέση με πέρυσι η ομάδα μπορούμε να πούμε ότι είναι ενισχυμένη, αφού προστέθηκαν στο ρόστερ οι Βελώνιας (με πολύ μεγάλη εμπειρία στην Α1 με την Βουλιαγμένη), Π. Δουδέσης (με επίσης μεγάλη εμπειρία στην Α1), Φουστούχος και Χασάπης.

Ο στόχος είναι η πρόκριση στα πλέι οφ και απο εκεί και πέρα όπου βγει.

Στο τέρμα είναι ο Παλληκάρης που πέρυσι έπαιξε πολύ καλά. Στην άμυνα υπάρχουν οι Σπυρόπουλος, Χασάπης και βοηθάει πολύ εκεί ο Π. Δουδέσης. Εκεί μπορεί να δούμε και τον Μπενέα. Στα 2 μέτρα της επίθεσης υπάρχει ο Κοντονής και σαν δεύτερος πηγαίνει ο Σπυρόπουλος που έχει πολλούς ρόλους φέτος. Οι υπόλοιποι παίζουν στην περιφέρεια και ο Κακαρνάκης περιμένει πολλά από τον Κολυβά και τον Βελώνια.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Η Ηλιούπολη θα είναι στα πλέι οφ. Για να μην είναι θα πρέπει να αυτοκτονήσει. Εχει καλό ρόστερ και για την τελική της θέση πολλά θα εξαρτηθούν από την κλήρωση της τελικής φάσης. Πάντως έχει πιθανότητες για άνοδο, αλλά όχι τόσες πολλές.

ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

 1. Ιωάννης Βελώνιας
 2. Βασίλειος Γεωργιάδης
 3. Ανέστης Γκιουρτίδης
 4. Μάρκος Γκόρτζιας
 5. Πέτρος Δουδέσης
 6. Πρόδρομος Εκιντζόγλου
 7. Ευάγγελος Καρμάλης
 8. Ελευθέριος Κατσινούλας
 9. Παναγιώτης Κολυβάς
 10. Αναστάσιος Κοντονής
 11. Δημήτριος Κοντονής
 12. Γεώργιος Κύρκος
 13. Ευάγγελος Μπενέας
 14. Ξενοφών Μπραζιτίκος
 15. Ανδρέας Ξιάρχος
 16. Κωνσταντίνος Παλληκάρης
 17. Ιωάννης Σπυρόπουλος
 18. Εμμανουήλ Στυλιανάκης
 19. Εμμανουήλ Σύρμας
 20. Γεώργιος Φουστούχος
 21. Φώτιος Χασάπης

 

Προπονητής: Άκης Κακαρνάκης