Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ

0
626

Ανακοίνωση εξέδωσε η ομάδα του Ηλυσιακού, στην οποία ευχαριστεί τον Ιωνικό για την αλλαγή του μεταξύ τους αγώνα. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

«Στα πλαίσια ορισμού της 7ης αγωνιστικής της Α2 ανδρών μεταξύ της ομάδας μας και του Ιωνικού την Τετάρτη 14/03/2018 και ώρα 20:30 στην Νέα Σμύρνη, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα του Ιωνικού και τον έφορο της Κ. Καραχριστοδούλου για την αποδοχή του αιτήματος μας να αλλάξει η ημερομηνία του μεταξύ μας αγώνα, λόγω προβλήματος που πρόεκυψε από συμμετοχή της ομάδας μας στον όμιλο της Θεσσαλονίκης για την Β φάση των Νέων Ανδρών.

Θα ήταν παράλειψη μας αν δεν ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους του Περιστερίου που με πραγματικό ζήλο προθυμοποιήθηκαν να μας εξυπηρετήσουν με την παραχώρηση της έδρας τους, γεγονός που αναδεικνύει τις αγαστές σχέσεις που έχουμε με τον Γ.Σ.Π σε κάθε επίπεδο, αλλά και βεβαία να ευχαριστήσουμε τους υπευθύνους του Πανιωνίου και του Δήμου Νέας Σμύρνης που τελικά έδωσαν την οριστική  λύση παρά το επιβαρυμένο πρόγραμμα του κολυμβητηρίου τους».

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΑΟ