ΑΓΓΕΛΟΣ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ: Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ!

0
734

Ως…άνθρωπος της τελευταίας στιγμής αναδείχθηκε ο Άγγελος Βλαχόπουλος για το ιταλικό πρωτάθλημα της Α1 Υδατοσφαίρισης Ανδρών.

Ο Έλληνας διεθνής, με βάση την κατάταξη που παρουσίασε η έγκυρη ιστοσελίδα wpworld.com αναδείχθηκε ως ο πιο καθοριστικός παίκτης του πρωταθλήματος όσον αφορά την έκβαση των ντέρμπι ή παιχνιδιών που έληξαν με το πολύ δύο γκολ διαφορά.

Ο περιφερειακός της Ποσίλιπο ήταν αυτός που πέτυχε τα καθοριστικά γκολ στους αγώνες με την Ρόμα εκτός έδρας (5-6), την Κανοτιέρι Νάπολι (5-6) και την Ορτίτζια εντός έδρας (10-9) συγκεντρώνοντας στο σύνολο 9 βαθμούς, αφού πήρε τρεις για καθέ ένα από τα καθοριστικά γκολ που πέτυχε.

Δεύτερος αναδείχθηκε ο Μιλάκοβιτς της Σαβόνα με 8 βαθμους σε αυτό το ιδιαίτερο σύστημα, ενώ ο Αλέξανδρος Γούνας της Σαβόνα είχε 3 βαθμούς. Αυτούς τους μάζεψε στα παιχνίδια με την Κανοτιέρι Νάπολι (ισοπαλία στην οποία πέτυχε το τελευταίο γκολ – 1 βαθμός), με την Ορτίτζια, στο παιχνίδι το οποίο η ομάδα του κέρδισε με 10-8 και πέτυχε το τελευταίο γκολ, καθώς και στον αγώνα με την Τριέστε (7-7, πετυχαίνοντας το τελευταίο γκολ).

Το σύστημα βαθμολογίας

  • 1 Βαθμός για κάθε έναν από τους παίκτες που σημείωσαν το τελευταίο γκολ για την ομάδα τους σε αγώνα που έληξε ισόπαλος.
  • 3 βαθμούς για τον παίκτη της ομάδας που πέτυχε το τελευταίο γκολ της νικήτριας ομάδας σε παιχνίδι που έληξε με 1 γκολ διαφορά.
  • Σε αγώνες που έληξαν με δύο γκολ διαφορά, 2 βαθμούς στον παίκτη που πέτυχε το προτελευταίο γκολ της νικήτριας ομάδας και 1 βαθμό σε αυτόν που πέτυχε το τελευταίο γκολ της νικήτριας ομάδας.

Θοδωρής Νταλαγιώργος